/ Procés de fabricació /
Artesania d'elit de Instal·lacions avançades
Per a una fabricació eficient i precisa, confiem en nombrosos equips internacionals fets per durar i ajudar a produir components a un ritme ràpid per complir amb les quotes.
01discussions
A partir dels dibuixos tècnics de la peça feta a premsa, la matriu es simula amb alta precisió. Les simulacions es realitzen repetidament per garantir que no es produeixin defectes de premsa com ara esquerdes o arrugues. Fase BoHe per fer matrius de qualitat i precisió superiors.

02Planificació de processos
A continuació, les dades del producte s'introdueixen al sistema CAD. Els resultats s'examinen acuradament per decidir quin és el mètode més eficient per fabricar matrius d'alta precisió tot tenint en compte les característiques del material d'acer utilitzat. A partir d'aquest examen, s'elabora un gràfic de procés i s'envia al client.

03disseny
Aleshores comença el disseny de matrius. Per produir una peça amb superfícies corbes complicades, normalment es requereixen remolcs o més operacions de premsat. Es necessiten un parell de matrius per a cada operació de premsat. Un cop finalitzat el disseny de la matriu, es produeix la data de producció de la matriu.

04Planificació de processos
Durant l'etapa de disseny de matriu es demanen els materials necessaris. Les dades de disseny es transfereixen al centre de mecanitzat i les operacions de processament primàries i secundàries es realitzen automàticament.

05Acabats i assaig de premsat
Un cop finalitzat el mecanitzat, cada matriu se sotmet a l'ajust final final per part de personal altament qualificat, seguit de la confirmació en una premsa de prova per garantir la màxima precisió.

06Control de Qualitat
Les matrius acabades són provades per la pròpia premsa de BoHe per assegurar el compliment dels requisits de qualitat. Si sorgeix un problema, els enginyers tornen a les etapes de processament i acabat, o fins i tot tornen a l'etapa de disseny i repeteixen tot el procés per aconseguir la màxima qualitat possible de matriu.

07lliurament
Les matrius lliurades s'instal·len a la línia de producció del client i es tornen a provar. Com que s'han dut a terme proves exhaustives a casa, les matrius només necessiten un ajustament fi en aquest punt. Els enginyers de BoHe també proporcionen orientació tècnica.

08manteniment
Després de lliurar les matrius, BoHe continua proporcionant suport tècnic fins que el primer vehicle surt de la línia. Cada vegada que s'instal·len nous matrius per produir un nou model, els enginyers de BoHe visitaran el lloc a petició dels clients i proporcionaran suport tècnic.