/ La nostra companyia /
El vostre soci de confiança a la indústria del motlle
Jiangsu Bohe motlle Technology Co., Ltd. antigament era conegut com a Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. L'empresa es dedica principalment al disseny i fabricació de motlles d'estampació de precisió com ara motlles d'automòbil, motlles electrònics 3C, i la recerca i desenvolupament de electrodomèstics, equips mèdics, semiconductors i d'automatització. I la producció de diversos peces personalitzades no estàndard.
Més del 90% dels empleats de l'equip de l'empresa tenen més de 15 anys d'experiència en la indústria del motlle. L'equip tècnic professional pot respondre de manera ràpida i precisa als requisits dels clients per a la producció. Un bon sistema de servei es reflecteix en el client des de la primera consulta fins a l'aplicació del producte. Manteniment postvenda.
A partir de 2021, l'empresa ha obtingut més de 20 patents d'alta tecnologia. L'excel·lent qualitat del producte fa que les nostres matrius d'estampació exportat a Japó, Estats Units, Alemanya, Mèxic i altres països. Continuarem innovant en tecnologia per satisfer les diferents necessitats dels clients.
Alguns moments clau en El creixement de Bohe
2015
L'establiment de Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. a Kunshan, Suzhou, Xina, amb una inversió de 5 milions de RMB. Negoci principal: estampació de precisió i processament de peces de matriu
2016
Obtinguts drets d'importació i exportació, la facturació anual va augmentar un 115% respecte al 2015
2017
Ha obtingut la certificació internacional ISO9001. El mateix any, va guanyar el premi a la millora de la qualitat del client japonès.
2018
El ràpid augment dels mercats d'ultramar Japó, Estats Units, Alemanya, Mèxic, etc. s'han convertit en grans mercats d'exportació. Transaccions de divises anuals JPY: 2.86 milions de dòlars: 2.59 milions.
2019
La ubicació estratègica de Nantong Rudong per construir una nova planta. Jiangsu Bohe Precision Technology Co, Ltd es va establir i construir al mateix temps.
2020
Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. va entrar en funcionament sense problemes
2021
Comença a expandir activament el negoci als mercats europeu i americà.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Missió i Visió
  • Objectiu empresarial
    Converteix-te en una marca excel·lent a la indústria del motlle i serveix a més clients d'alta qualitat a tot el món
  • Filosofia del Treball
    Canvio, crec, treballem junts.
  • Propòsit empresarial
    Client primer, cooperació guanyadora
Filosofia empresarial
Tecnologia + Qualitat + Preu + Lliurament = Servei perfecte
Alt calibre Equips de producció
Per a una fabricació eficient i precisa, confiem en nombrosos equips internacionals fets per durar i ajudar a produir components a un ritme ràpid per complir amb les quotes.
Personalitza el teu Disseny de motlles
Rebreu assessorament professional sobre el vostre disseny, amb assessorament professional avalat per anys d'experiència en l'elaboració de motlles de nombrosos clients. Bohe es compromet a trobar una solució que s'ajusti als vostres objectius i pressupost, alhora que garanteix el motlle acabat de les vostres especificacions.
Estem marcant la diferència Per als nostres clients
Els nostres clients van des de petits majoristes locals fins a propietaris de marques internacionals.
CAS SUPERIOR
RESIDISSOR, PARTE POSTERIOR
FORMING_RESTRIKING