/ El nostre equip /
Un equip dedicat amb Àmplia Experiència
L'equip de Bohe està format per persones experimentades que tenen una àmplia experiència en l'elaboració de motlles. Cada membre també té una gran artesania, habilitats de disseny i atenció als detalls. L'equip directiu treballador és responsable d'orientar els nostres empleats perquè compleixin les vostres comandes de manera eficient. Amb un equip proactiu preparat per servir-vos, Bohe pot elevar la vostra posició al vostre mercat objectiu.
Wu Yunhu
- Director General fundador
Es va graduar a la Universitat de SuZhou i es va especialitzar en disseny durant la universitat. Després de graduar-se, es va incorporar a la coneguda empresa japonesa Canon Group amb les seves pròpies excel·lents condicions. Durant la seva feina a Canon Group, va aprendre japonès per ell mateix i posseïa una excel·lent capacitat de vendes. L'any 2013 va començar la seva carrera emprenedora independent. Després de dos anys de precipitació i poliment, va fundar oficialment Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. el 2015. El 2019, l'empresa es va transformar i actualitzar, i Jiangsu Bohe Mold Technology Co., Ltd. es va fundar a Rudong, Nantong.
El Nostre Equip
Des de 2001, es dedica a la indústria del disseny i fabricació de motlles i té més de 20 anys d'experiència en la fabricació.
Zhang Bude
Director general adjunt
Ha estat exposada a cotitzacions de comerç exterior i exportacions durant tot l'any. Gestionar la recepció i negociació de clients europeus i americans.
Hu Yamei
Gerent de negocis
Té 20 anys d'experiència laboral a la indústria del motlle i té una gran visió i capacitat de fabricació en l'ajust i modificació de motlles de precisió.
Kou Hanbing
Director del Departament de Disseny
Ha estat exposada a cotitzacions de comerç exterior i exportacions durant tot l'any. Gestionar la recepció i negociació de clients europeus i americans.
Qiu Rong
Gerent de comerç exterior
Com millor siguem, millor serà el motlle
A través d'un alt esperit d'equip, l'equip de Bohe adquireix un fort sentit de la responsabilitat per completar les tasques de la millor manera possible. I la nostra actitud positiva i atractiva ens permet construir un millor motlle i servir-vos millor.