/ Tecnologia /
dissenys Cuit per
Experiència i tendències del mercat

A Bohe, tenim un equip de disseny intern qualificat dedicat a satisfer les vostres necessitats de personalització de motlles. Tenim un total de 9 dissenyadors, entre ells 6 persones al mòdul de vapor, 2 al grup d'electrodomèstics, 8 persones amb 12 anys d'experiència en disseny i una capacitat de producció mensual de 25 motlles.
Artesania Nascut de Experiència i habilitats
Treballem estretament amb vostè mitjançant una consulta professional per triar el material i la forma adequats. Els dissenyadors de Bohe també optimitzen la vostra visió i la fan comercialitzable per al vostre públic objectiu amb el rendiment i la durabilitat que volen. Començant com un simple esbós sobre paper, cada motlle està forjat per donar vida a la vostra visió. Amb la nostra ajuda, podem trobar un disseny que assoleixi els vostres objectius mantenint-nos dins del vostre pressupost.
4 passos sense problemes en la construcció del vostre motlle a mida
01 Presentació del disseny
L'equip de disseny estudia acuradament el vostre concepte. Els membres experimentats del nostre equip de disseny ofereixen un esbós inicial. Comunicar-vos els detalls
02 Mostreig ràpid
Bohe crearà una mostra GRATUÏTA del vostre motlle en funció del disseny finalitzat i us l'enviarà. La mostra us pot ajudar a decidir sobre qualsevol canvi abans de passar a l'últim pas.
03 Producció en sèrie
Després de rebre el pagament inicial, procedim a la fabricació del vostre motlle personalitzat mitjançant la nostra línia de producció automàtica.
04 Embalatge i lliurament
Les vostres comandes acabades s'embalen correctament al vostre embalatge personalitzat i us envien a través d'empreses logístiques de confiança.